Otthon jártunk, kétszer is

Azért igyekszem visszamenőleg is megörökíteni a dolgokat.
Januárban haza látogattunk családilag, azért januárban, mert szerettünk volna genetikai vizsgálatra menni a 2. bébivel is, de itt nincs, vagy ha meg is oldható árban ugyanott van, mintha haza mennénk. Úgyhogy összepakoltunk és haza mentünk.A vizsgálaton minden tökéletes volt, mi pedig nagyon aktívan kapcsolódtunk ki. Bence élvezte, hogy a családdal lehet. Szerencsére pont az őrült hideg után mentünk, de azért melegünk nem volt, és még egy kis hóval is találkozott a nagyfiú, szánkózni is elvittük egyszer, aminek borulás lett a vége, majd játék közben fejjel is bele borult egy jeges pocsolyába, úgyhogy élményekből nem volt hiány. Téli állatkertezést is beiktattunk.

Vigyázat, nagyon sok kép jön :D


Amikor anyuéknál voltunk nagyon kihasználtuk a helyzetet, 6 este is leléptünk Norbival, hogy vagy moziba menjünk, vagy barátokkal találkozzunk, vagy kettesben vacsizzunk, programozzunk. Azt hiszem ez nagyon kellett. Gyerek nélkül kávét inni a kávézóban? Az egész hab az enyém volt, és nem kellett minden pillanatban résen lenni, hogy ne repüljön a ceruza, ne boruljon a bébicsínó, és ha még kedvünk tartotta ücsörögni, akkor csak ücsörögjünk, beszélgessünk. Néha kell ez is.

Március végén, április elején anyuéktól kaptam egy jegyet, így ismét haza repültünk, de csak Bencussal kettesben, azaz 3-asban, a pocaklakóval. Ez volt az az időpont amikor úgy gondoltam, hogy még repülök egyedül gyerekkel, csomagokkal, pocakosan. Bence egyébként ügyes volt, nem kellett sokat cipelni a reptéren, a gépre is egyedül sétált fel a lépcsőn, most nem félt úgy, mint tavaly, de azért egész idő alatt, mint egy szórakoztató ipar működtem, mert a repülési idő vége mindig bele csúszott már vmelyik alvás időbe, de Bence nem képes így elaludni, de nem volt gond, sétáltunk, nagyokat játszottunk. Annyira kifogtunk, pont abban a két hétben voltunk otthon amikor hirtelen nagyon jó idő lett, nem győztem küldözgetni a fő téri hőmérő képeit Norbinak ide az esős 5 fokba, hogy nem hiszem el, hogy este 6kor 26 fok van.


Programoztunk is ezerrel. Néha leléptem egy kicsit szépítkezni, kocogni, vásárolni, vagy épp Annával csináltam kicsi programot, vagy csak úgy mentem....jól esett. A nagy 21 hetes uh is épp ekkorra esett, úgyhogy otthon babamoziztam, és anyut is vittem magammal, nagyon élvezte, itt tudtuk meg, hogy kislányunk lesz <3
Bence teljesen oda volt, hogy a nagyszülőkkel lehet. Pestre is felmentünk, és tudtunk ott is családozni egy nagyot. Mindenkiért oda van Bence, örülök, hogy így érzi, hogy mennyire szeretve van :)

Elvittük végre a turul madárhoz, mert imádja, anyuéktól kb mindenhonnan látni, és mindig mutatja, meg repül mint a turul madár :D úgyhogy élvezte nagyon, barlangba is elvittük, és sétáltunk egy nagyot. Annát is imádja, a dédikről, mamákról le sem lehetett vakarni, papáért meg egyenesen oda van. :)
Papa szervezett neki óvodás néptáncot is, ahova elmehettünk, hogy megnézze milyen :D Utána a 26 fokban kávéztunk a téren a teraszon, számomra ez olyan jó volt, itt ritka az ilyen, hogy pont találunk egy olyan kávézót, aminek van terasza és nem fagyunk oda...
Anyu ovija mellett meg van egy nagy park, játszótérrel, ami vagány. Hát az én fiam 2 percig hintázott, majd szigorúan a játszótértől arrébb futkosott a parkban :D Itthon is ezt csinálja...

Szülinapoztunk is, ami nagyon jól sikerült. Mindenki el tudott jönni, úgyhogy voltunk elegen :D 4 szülinaposunk is van áprilisban, úgyhogy jól megünnepeltünk mindent előre. Bence is kapott tűzijátékot, meg egy halom ajándékot, és olyan édes volt, ahogy ő adta át az ajándékokat, virágokat.


Nincsenek megjegyzések